nike shoe store in san diego area california | REEBOK PUMP OMNI ZONE II IS BACK IN THE GAME

Prošlo je tačno 30 godina otkako je mladi košarkaš Dee Brown uspeo da samo jednim potezom podigne na noge mnogobrojnu NBA publiku koja je prisustvovala takmičenju u slem zakucavanju. Njegovo kultno No-Look zakucavanje, tokom kog je jednom rukom prekrio oči, promenilo je putanju istorije patika, istakavši u prvi plan Reebok Pump Omni Zone II - model koji se sada vraća na sneaker scenu!

nike air jordan 13 max fusion 2011 blue black book

Tog 9. februara 1991. godine, novajlija Dee Brown zakoračio je na košarkaški teren i odmah privukao pažnju mnogobrojnih navijača. Približavajući se polovini terena i odmeravajući obruč sa loptom u ruci, svojim sledećim korakom podstakao je industrijsku trku koja je zauvek promenila tok istorije patika.

Naime, Brown je namestio loptu na podlogu, posegnuo obema rukama i pritisnuo "Pump" na svojim Pump Omni Zone II patikama, sa osmehom na licu se okrenuviši ka navijačima dok se polako pripremao za "poletanje". Bio je to momenat u kojem je do tada nezabeležena Pump tehnologija postala kulturni fenomen. Brown je isti čin ponovio pre svakog od svojih sedam pokušaja zakucavanja te večeri, uključujući i njegov poslednji pokušaj, No-Look zakucavanje, u kojem je jednom rukom ubacio loptu u obruč, dok je drugom prekrivao oči. Tim zakucavanjem je Brown zapamćen u istoriji kao, u tom trenutku, druga NBA zvezda u usponu koja je pobedila na takmičenju.

"Planirao sam da ih napumpam pre prvog zakucavanja", prokomentarisao je košarkaški veteran. "Ne samo da su mi zahvaljujući Pump tehnologiji patike savršeno odgovarale, već je to bila tako kul ideja da sam želeo da vidim kako će publika reagovati kada je sprovedem u delo."

nike mercurial 2014 futsal player in china 2017

Sistem na “naduvavanje” brenda Reebok uveden je na košarkaškim Pump patikama krajem osamdesetih. Reč je o nike sb lunar one shot black and ivory women shoes i potpuno prilagodi onome ko je nosi. Dee Brown je te istorijske noći 1991. godine Reebok Pump bacio u prvi plan tehnološke revolucije.

Tačno 30 godina kasnije, Reebok vraća Pump Omni Zone II patike po prvi put u svom originalnom dizajnu, kakave je nosio Dee Brown. Silueta se ističe veoma prepoznatljivim narandžastim "Pump" dugmetom i nike air venture vintage women watches for sale koja se proteže od inovativnog gumenog jezika. Na đonu i slojevitom gornjištu, prepliću se crna, bela i narandžasta boja, a TPU omotač omogućava brže kretanje, dok istovremeno pruža veću izdržljivost.

2017 nike air max palm green black friday deals

Model se ekskluzivno može pronaći u Tike šopu ili naručiti online.

 

nike court royale shoes women | Ostavi komentar

Trenutno nema komentara