SNEAKERVILLE 2.0 RECAP

Nakon neverovatnog uspeha prošlogodišnjeg Sneakerville festivala i 20.000 ljudi okupljenih u Luci Beograd, za nas je bio pravi izazov da organizujemo još jedan sneaker spektakl, ovoga puta u online formatu zbog trenutne epidemiološke situacije. Mi smo tom izazovu odgovorili i ovog vikenda, premijerno na RED TV-u, predstavili Sneakerville Show, GIVE AN EDGE TO THE NEW REEBOK ZIG KINETICA najvećeg regionalnog festivala patika. 

Sneakerville 2.0 powered by Tike & Buzz je, uprkos tome što je održan online, i ove godine okupio brojne poznate ličnosti, brend ambasadore, ali i ljubitelje patika, sporta, umetnosti i street kulture. Da je sneaker kultura svoj procvat u Srbiji doživela održavanjem prošlogodišnjeg Sneakerville festivala, dokazuje i velika zainteresovanost koju su ljubitelji patika pokazali za Sneakerville Show, Plaćanje karticama na rate bez kamate sneakerville.rs na kojoj se možeš (ukoliko već nisi) registrovati i pogledati brojne druge zanimljive sadržaje koje su poznati brendovi i koncepti pripremili za tebe.

Pošalji novu lozinku Nike, Addidas, Reebok i Converse učestvovali su u zanimljivim aktivacijama i takmičenjima poput sneaker pong-a, najbržeg upertlavanja patika, šutiranja slobodnih bacanja, ali i freelance-a u "bacanju" rima. Sve izazove zadao im je Tricky i moramo priznati da su se odlično snašli. 

Pobornici urbane street kulture, zvezde kao što su Andrija Kuzmanović, Dušan Bulut, Slobodan Stanojlović, Igor Rakočević, Ivan Jevtović, Ana Stanić, Sajsi MC otkrili su detalje iz svog javnog i privatnog života. Oni su tokom intervjua sa poznatim voditeljem Galebom Nikčevićem razgovarali o svojim karijerama, omiljenim autfitima i sportskim brendovima, ali i o zanimljivostima iz svakodnevog života.

Ni ovogoodišnji Sneakerville nije mogao proći bez nastupa najaktuelnijih muzičkih izvođača, pa su NIKE ADAPT AUTO MAX: WHEN AN APP MEETS SNEAKERS pripremili pravi spektakl!

Kompletan Sneakerville Show uskoro ćeš moći da pogledaš na platformi sneakerville.rs

Kako biste ocenili uslugu ove ordinacijerezultat, kvalitet, ljubaznost, izgled ordinacije Sneakerville festivala, prati Sneakerville Instagram i Facebook profilsubscribe-uj se na Sneakerville YouTube kanal i uživaj u svim sadržajima koje smo, sa poznatim svetskim i lokalnim brendovima, pripremili za tebe.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara