TIME TO UPGRADE YOUR TIKE STYLIN’

It’s time to upgrade your Tike stylin’!

Predstavljamo vam novu kolekciju Tike majica – modela koji će hipnotišućim dizajnom, najkvalitetniijim materijalima i efektnim krojevima privući pažnju i najstrožih ljubitelja urbanog stila.

Vođeni uspehom prethodne kolekcije i pažnjom koju je ona privukla u sneaker zajednici, odlučili smo da nastavimo trend i "pojačamo" Tike hype predstavljanjem novih modela. Pored redizajniranih Temple Style majica, u čijoj izradi su korišćeni još kvallitetniji materijali, u našoj novoj kolekciji mogu se pronaći još dva veoma efektna modela Bandana Style majice, koje na najbolji način oslikavaju pripadnost sneaker Vođeni uspehom prethodne kolekcije i pažnjom koju je ona privukla u Colossal, koje su na prvi pogled potpuno klasične, sa jednim dodatkom – velikim, efektnim Tike logotipom na leđima.

Svakom detalju na majicama je i ovoga puta posvećena posebna pažnja. Kreirali smo ih sa mnogo entuzijazma i nastojali da reprezentuju ono što Tike zapravo jeste – istinski hram za sve pripadnike sneaker kulture. Iako na prvi pogled oversized, nove Tike majice potpuno prate siluetu tela i odlično stoje, kako god da ih ponesete.

Priliku da ih među prvima ponesu imali su olimpijski dizač tegova & Fittest man in Serbia, na Instagramu poznat kao Zeus Ironbeard, predstavnik jednog od najpoznatijih i najtraženijih DJ-eva u Srbiji, Dj Architect-a i Anya Stankovich, devojka kojoj je kreativnost drugo ime, a koju ljubitelji elektronske muzike sigurno prepoznaju sa mnogobrojnih žurki na kojima je nastupala kao DJ.

Tike majice iz nove kolekcije možete pronaći u našem šopu u Kralja Petra 24 ili naručiti online.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara