nike air max hyperfuse olympic blue flower gold | REVERSE YOUR AIR MAX DAY, STAY AT HOME

U vreme kada smo prisiljeni da ostanemo kod kuće, da se odreknemo druženja i aktivnosti na otvorenom kako bi spasili sebe, najbliže, ali i sve ljude oko nas, bitno je da pronađemo nešto što će nas učiniti srećnim bez obzira na tešku situaciju koja je zadesila celu planetu. Upravo u tom trenutku od brenda Nike stiže nešto što me kao kolekcionara posebno raduje i na trenutak mi skreće misli sa svega što nam se dešava. Ali, da krenem od početka.

Ne tako davne 2013. godine, Nike i japanski brend Atmos uradili su specijalni dizajn modela Air Max 90 u Duck Camo izdanju. Taj model najvećim delom pokriva Duck Camo Hunter kamuflažni print sa Infrared detaljima.

nike tiempo ii jersey white wine glasses

Novo izdanje stiže kao deo 30th anniversary paketa, predstavljenog u čast tridesetog rođendana siluete Air Max 90. Ovogodišnje izdanje nosi naziv Reverse Duck Camo i u osnovi zadržava isti print i kombinaciju boja, ali sa promenjenim rasporedom.

Model dolazi u standardnoj Nike kutiji, u koju su smeštena dva para dodatnih pertli koje pružaju mogućnost kastomizacije, kao i neizostavni deo Anniversary modela  - Nike Air Hang Tag privezak. Na patikama su zapertlane bele pertle, dok su kao dodatak ponuđene crne i Infrared.

nike white women sweden girls in black friday sale

Još kada sam bio dete i maštao o prvim Nike Air Max 90 patikama, ali i danas kada moja kolekcija broji preko 500 pari patika, AM90 ima posebno mesto u mojoj kolekciji. Posedujem nekoliko retkih i specijalnih izdanja ove siluete. Najdraže su mi ipak one najklasičnije, a to je AM90 Infrared History iz 2010. godine. Tokom godina predstavljeno je više verzija ove siluete i često su, kao i na ostalim ikonama brenda, i na AM90 isprobavani različiti materijali i tehnologije. Neka od izdanja koja su meni ostala zanimljiva su Current, Lunar, Hyperfuse i Flyknit verzije.

malaysia nike futsal shoes for sale by owner

Nike Air Max 90 je prvi put proizveden 1990. godine sa zvaničnim nazivom Air Max 3 u orginalnoj boji Hyvent Orange. Model je tek u kasnijim izdanjima dobio naziv Air Max 90, dok je originalna boja promenjena najpre u MX Orange, a potom i u finalnu - Infrared.

boys nike shox shoes green blue sneakers

Novo Reverse Duck Camo izdanje "vrišti" od Infrared boje koja prekriva dobar deo gornjišta i koja bi vas sigurno odala u lovu na patke! S druge strane, iako kamuflažni print u močvarnim predelima ima dužnost da vas čini manje uočljivim, u ovoj kombinaciji i na gradskim ulicama će sigurno učiniti da budete veoma upadljivi.

nike griffey max 2 grey suit shoes black women

Od danas je moja kolekcija bogatija za ovo specijalno izdanje koje ću još neko vreme posmatrati samo na polici u sobi, a vi ostanite kod kuće i spremite se za online drop ako želite da budu deo i vaše kolekcije.

Maks

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara