poor man yeezy sweater images funny jokes youtube | 50 RAZLOGA ZAŠTO VOLIMO ADIDAS SUPERSTAR PATIKE

Adidas Superstar ove godine slavi 50. rođendan! adidas nastase shoes for sale in texas 2017 Superstar patike, dok je sve njih spajalo jedno – ogromna ljubav prema ovom sneaker klasiku. "Zlatni" rođendan poznate Adidas siluete inspirisao nas je da pronađemo adidas made in indonesia asli atau palsu animasi i od njih dobijemo odgovor na (naizgled) jednostavno pitanje – zašto vole Adidas Superstar patike? Predstavljamo vam Alena, Dunju i Dušana, kolekcionare Superstar patika koji su nam u videu koji sledi otkrili samo neke od 50 razloga zašto je Superstar must have istinskih sneaker kolekcija.

 

Priča o ovim prepoznatljivim modelima nije mogla proći bez Riste, još jednog istinskog zaljubljenika u brend Adidas, osnivača My People magazina i voditelja podcast-a Youtarac, koji je razgovor o Alenovim, Dunjinim i Dušanovim omiljenim patikama počeo pitanjem – koliko modela broji njihova kolekcija?

Ako vam kažemo da ih Alen ima 24, Dunja 20, a Dušan 19 nosivih i još 30-ak koje "krase" njegove police, logično se postavlja drugo pitanje – kako njihovi ukućani reaguju kada se pojave sa novim parom Adidas Superstar patika?

adidas trade account number search thisaiyanvilai

Na hvatanje za glavu i pitanja poput "Pa dokle više?", "Kako ćeš sada s njima?", "Gde ćeš ih?" već su navikli i pripremili odgovore, a osmislili su i posebne taktike za "otkrivanje" novih modela. Dušan, na primer, kupi dva ili tri para patika, majice i ostale omiljene komade brenda Adidas, sakrije ih, a potom vremenom, jedan po jedan, donosi u kuću i prijavljuje svojim ukućanima. I Alen i Dunja imaju svoje proverene tajne. Tako je to kad ne možete da im odolite!

Razloga za ljubav prema ovom modelu zaista je mnogo, ali se kao vodeći nameće činjenica da su neuništive i jedinstvene, specifične upravo zbog gume s prednje strane koja Alenu deluje kao odbojnik ili štit od svega lošeg, adidas cq2399 women black mogu nositi uz sve – adidas nmd utility grey shoes for women heels casual i poslovnoj varijanti.

adidas ambassadors 2019 2020

Adidas Superstar su "u fazonu" već 50 godina, a kako njihova popularnost ne jenjava, nema sumnje da će tako biti i u decenijama koje su pred nama.

Change is a Team Sport, a Alen, Dunja i Dušan su definitivno pokretači promena – deo tima ljubitelja Superstar patika koji svoju kreativnost koriste da stvore bolju i lepšu budućnost. Baš zato će se glavna parola Superstar 2020 kampanje u ovoj godini ponavljati često i na sav glas, dok će Adidas Superstar i dalje biti "uniforma" ljudi koji se ne boje da menjaju svet. Budi i ti jedan od njih!

Ostavi komentar

adidas alltimers hoodie black women 2017