nike air max size 41 | FOR THE FEARLESS ONES ONLY: NIKE AIR JORDAN 1 MID

nike air max 1991 bw classic women 2017 2018

"Promašio sam više od 9000 šuteva u karijeri. Izgubio skoro 300 utakmica. 26 puta sam primio loptu za šut koji bi mom timu mogao doneti pobedu i promašio. Promašivao sam iznova i iznova – i zato sam uspeo". Ovo je možda najcitiranija rečenica jednog od najvećih među najvećima – Michael Jordan-a, čoveka koji i nakon završene košarkaške karijere dokazuje da je sinonim za neustrašivost.

To se može reći i za novu, impresivnu kolaboraciju brenda Jordan sa pariskom štamparijom Maison Château Rouge, koja je definitivno ostavila trag na novim Air Jordan 1 Mid patikama. Epitet "Fearless" dobile su zahvaljujući mnoštvu upečatljivih detalja koji se tako perfektno uklapaju jedni sa drugima. Ali, to nije jedina "tajna" koja se krije iza njihove neustrašivosti.

nike air max 1991 bw classic women 2017 2018

Novi Jordan model omaž je korenima jednog od osnivača i dizajnera brenda Maison Château Rouge, Youssouf Fofana-i, koji je kroz dizajn istakao svoje afričko poreklo posluživši se širokim rasponom vibrantnih boja. Zbog toga modelom dominiraju pastelne nijanse žute i plave, sa nešto zagasitijom braon bojom koja je istaknuta na gornjištu.

Tekstura patike još jedan je element koji, pored dizajna, privlači pažnju na prvi pogled! Sa različitim reljefnim detaljima na gornjištu, model u prvi plan ističe multikulturalnost komšiluka u kojem je nastao i razvio se ovaj pariski brend. Poseban pečat Nike Air Jordan 1 "Fearless" Mid modelu daju crveni šavovi na jezičku i peti patike, čime je njihov umetnički dojam potpuno zaokružen.

nike jordan posite 1 boys sneakers sandals shoes

nike shoes jordans white flights on sale on amazon, Corey Walden, momak kog je neprestana borba sa strahovima i neuspesima oblikovala u neustrašivog igrača kakav je danas. Walden je svestan da svojom igrom ne predstavlja samo sebe, već i svoj grad i svoju porodicu. Zato kada je najteže, stisne zube do zadnje graške znoja, neprestano uči iz svojih slabosti i strahova i, čak i u trenucima najveće slabosti, na terenu ostaje neustrašiv. Njegovu priču posluštajte u videu koji sledi.

Nike Air Jordan 1 "Fearless" Mid nike green pin max hook nike jordan transparent red circle black women. Patike će moći da se kupe na raffle izvlačenju, dok je deljenje brojeva zakazano za 8.30h.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara