nike shox energia low speed bike price in pakistan | Nike Air Jordan 1 High OG Fearless


nike shoes released in 2010 2017 calendar free
Brend NIKE odlučio je da obraduje svoje verne obožavaoce i tokom ove praznične sezone predstavi najnoviji model „Fearless Ones“ patika  – Air Jordan 1 High OG Fearless. Uskoro će smo pojedini ljubitelji Air Jordan brenda u Srbiji biti u prilici da postanu vlasnici ovih „neustrašivih“ patika.

nike running shoes with chip

Kolekciju „Fearless Ones“ odlikuje simbolični Air Jordan 1 narativ, koji unikatnim dizajnom svojih modela inspiriše ljubitelje patika i objašnjava šta znači biti neustrašiv. Ono što izdvaja ovaj model od ostalih jeste novi dizajn koji je inspirisan pričom o košarkaškoj karijeri jednog od najboljih igrača u istoriji košarke – Majkla Džordana. Mešavina „University Blue“ i „Gym Red“ boja simbolično predstavlja početke ove košarkaške legende i poručuje svim sanjarima da ne odustaju od svojih ciljeva. Pored specifičnih boja, patiku karakterišu i poznata „Džordan krila“, koja su zadržala originalnu zlatno-crnu kombinaciju boja Fearless Ones patika. Krajem godine očekuje nas još jedan model  - Air Jordan 1 mid SE Fearless Maison Chateau, nike sb spring 2019 schedule of classes.

mens nike roshe run yeezy sneakers shoes for women

Ovaj limitirani model biće ekskluzivno dostupan u TIKE Shop - u, Kralja Petra 24. Međutim, oni koji žele da postanu vlasnici Air Jordan 1 High OG Fearless patika, pored želje za kupovinom, moraće i da porane i zauzmu red kako bi dobili priliku da budu jedni od retkih koji će ovaj inovativni model „prošetati“ ulicama Beograda. Prvi koji je imao priliku da ih prošeta je mlada Trep zvezda  nike shoes released in 2010 2017 calendar free.
 

nike air huarache run print pink glaze 2017 | Ostavi komentar

Trenutno nema komentara