SNEAKERVILLE FESTIVAL RECAP

Prvi festival patika u Srbiji – Sneakerville powered by Tike i Buzz, održan je u nedelju, 13. oktobra u Luki Beograd i za samo jedan dan okupio više od dvadeset hiljada ljubitelja i kolekcionara patika, sneaker kulture, umetnosti, muzike i sporta. Bio je to dan za pamćenje u svakom smislu te reči, dok se red za ulazak na festival čekao mnogo pre 11h, kada su kapije zvanično otvorene.

Posetioci su na jednom mestu mogli da vide ponudu najvećih svetskih, ali i domaćih sportskih i modnih brendova koji su, zajedno sa sneaker konceptima Tike, Buzz i Dunk Shop, ponudili širok asortiman limitiranih kolekcija i omogućili učešće u mnogobrojnim zanimljivim aktivacijama.

Među aktivacijama koje su na festivalu privukle najviše pažnje bila je i naša radionica na kojoj su najistaknutiji kolekcionari patika – Marko ĐorđevićMaks StreetLife, Petar Mitrović, Boki SavićevićMorse One, Gears Mofos, Miloš Prodanov Madvillain, Lazar Labus, kao i gosti iz inostranstva – Danijel Kresko, Ivan Emi, Mili Khumara – Filadendron, zajedno sa devojkama koje se bave izradom obuće Lena Canis Modus, Katarina Valterović i Katarina Šikuljak, uz brojne druge zainteresovane posetioce, isprobali alate za kreiranje obuće, kombinovali delove patika i kreirali potpuno nove, mutant modele.

Ljubitelji patika imali su priliku da, u okviru BUZZ Workshop, na kojoj su učesnici mogli da dizajniraju svoje modele patika, Nike radionica, kulture, umetnosti, muzike i sporta custom Air Force 1 modeli, ali i brojne druge aktivacije brendova i koncepata koji su učestvovali na festivalu.

Posebna poslastica za istinske ljubitelje sneaker kulture bila je izložba dva najveća kolekcionara patika na ovim prostorima – Marka Đorđevića i Bojana Savićevića, koja je obuhvatala samo deo njihovih impozantnih kolekcija.

Ljubitelji patika imali su priliku da, u okviru Resell and Trade kutka, razmene modele sa drugim kolekcionarima, prodaju neke od svojih starih patika i kolekcije upotpune novim, i da na to dodaju ponudu lokalnih brendova – Dechkotzar, Disciplina, Rope, Kobazz, Fake, Urban Design, Paar Socks i Beowallz, koji su stajali „rame uz rame“ sa najpoznatijim svetskim brendovima.

ITS TIME FOR SNEAKERVILLE 2.0 DJ Rokam i DJ Laki, ali i Cjofo Burazengija koji je svojim live uključenjima potpuno preneo fenomenalnu atmosferu koja je u Luki Beograd vladala toga dana. Nakon tombole, usledili su nastupi najaktuelnijih izvođača na domaćoj i regionalnoj sceni – Senidah, Sare Jo, Klinca, Fox-a i Surreal-a, koji su samo potvrdili da je Luka Beograd toga dana bila centar grada.

koja je obuhvatala samo deo njihovih impozantnih kolekcija prvog Sneakerville festivala. kulture, umetnosti, muzike i sporta ovom linku

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara