nike hyperdunk olympic edition for sale | THE NEW TIER OF GREATNESS: NIKE AIR FEAR OF GOD 1 TRIPLE BLACK

Greatness – engleska reč koja tako mnogo govori, a tako ju je teško adekvatno prilagoditi našem jeziku. Ona je spoj veličanstvenosti, jedinstvenosti, slobode da se dosegnu vrtoglave visine, sinonim za uspeh i neponovljivost. A do tog statusa, složićeš se, nije lako stići!

Na početku je sve samo san i mašta. Nakon toga sledi odluka o prvom velikom koraku – napuštanju doma i odlasku uz makadam. U tim trenucima je želja o boljem životu sve što imaš i važno je samo da ne odustaješ od nje...

Albino Svemogucci je prošao svaku od tih životnih etapa. Zagledan u daljinu, zamišljao je kako odlazi na dalek put. S obzirom na to da od rođenja ne vidi dobro, vodič na tom putu bio je On i Njegov glas u galami. Iako na početku nije znao odakle dolazi, odlično je znao od koga dolazi. Osećao je svaki pogled i borio se sa hiljadu prepreka i zatvorenih vrata. Njegov šapat bio je snaga, ljubav, vera i nada koje su mu osvetlile put. Čulo vida zamenilo je čulo sluha i tada je njegova luka postala muzika.

jordan 21 red suede for sale

Sada više ne čuje glas koji ga je vodio trnovitim putem, jer je upravo njegov glas postao muzika i vodič drugih ljudi. nike sb quickstrike light boot camp schedule Nike Air Fear of God 1 "Triple Black".

Patike koje su plod ponovne saradnje Nike-a i streetwear brenda Fear of God (FOG), predstavljaju dizajnersko remek-delo Jerry Lorenzo-a, osnivača FOG-a, i za kratko vreme su postale omiljene među sneakerhead-ovima. Ovoga puta predstavljene su u koloritu Triple Black, kojim je fokus stavljen na svakodnevnu minimalističku estetiku.

 

Osnova nove siluete su, kao što se i moglo očekivati, luksuzni košarkaški modeli. Međutim, uprkos tome što je njihov dizajn nadahnut košarkom, duboke Nike Air Fear of God 1 "Triple Black" patike predstavljaju vrhunski hibrid high-fashion i streetwear siluete – viziju kako luksuzni streetwear modeli treba da izgledaju u budućnosti.

nike spring 2009 dunks hi line gold coins 2017

Gornjište je izrađeno od crne prevrnute kože, mrežastih i neoprenskih materijala i upotpunjeno je još tamnijim đonom i međuđonom. Neverovatan fokus na detaljima, među kojima se posebno ističu nike dunk lo sb asparagus and vegetables youtube, mini-swoosh i neoprenska ojačanja, čine ovaj model patika veličanstvenim savršenstvom.

Jerry Lorenzo je jedinstvenim dizajnom "dozvolio" patikama da govore za sebe – da se njihov "glas" daleko čuje. Nema upadljivih boja, nema pompeznosti i ekscentričnosti – samo silueta za koju se može reći da, iako sasvim jednostavna, ima najzanimljiviji kolorit do sada.

nike shox experience orange peel and stick

U tome je zapravo i suština – u skromnosti uprkos veličanstvenosti. Zato je Albino Svemogucci bio logičan i najbolji izbor za promotera ove patike, jer on i danas ne posustaje na trnovitom putu ka ostvarenju sna. I više se ne plaši ničega – osim Boga.

Nike Air Fear of God 1 "Triple Black" uskoro će biti dostupne u Tike šopu u Kralja Petra 24. Prati objave na našem Instagram profilu za sve dodatne informacije.

nike air blue chip price in the philippines list | Ostavi komentar

Trenutno nema komentara