nike air max thea hyper turquoise shoes | Nike Air Jordan 1 Retro High Season Of Her

Za početak godine Nike je pripremio novu Air Jordan kolekciju za žene pod nazivom „Season Of Her“.

Kolekcija je bazirana na modelu Nike Air Jordan 1 Retro High u četiri boje koje su ekskluzivno dostupne u Tike instore i online šopu u limitiranom broju primeraka.

nike air moray 3 slide size 12 inches
Nike Air Jordan 1 Season of Her kolekcija kombinuje materijale luksuznog satena i meke uštavljene kože, uz jedinstvene boje, prikazujući jak stav koji odjekuje dalje od košarkaškog parketa.
Kolekcija je premijerno predstvljna 24.01. u Jevremovoj 25, gde su brojni ljubitelji ovih kultnih patika i mode imali priliku da od poznatih blogerki i kolekcionara čuju više o modnim trendovima i njihovim „fashion-forward“ kreacijama koje su bazirane na najnovijoj nike av15 hoodie boys green shoes kolekciji.

nike air max thea hyper turquoise shoes
Među blogerkama koje su predstavile svoje modne kombinacije, uklopljene sa Jordan patikama, bile su Jana Dačović, Anastasija Grujić, Marina Starović, Kristina Micić, Jovana Medić, kao i Nevenka Stojićević, pasionirana kolekcionarka patika. Pored dama kojima je kolekcija namenjena podršku celoj priči su pružili i najveći domaći kolekcionari patika čije kolekcije „Jordanki“ već broje stotine primeraka.

nike air max tune venom green and gold shoes black | Ostavi komentar

Trenutno nema komentara