nike free 3 women tiffany blue wedding decorations | Nike Special Field AF1 Military Inspired

Legendarna patika Nike Air Force 1 je kroz više od tri decenije prošla kroz razne faze i redizajn, ali je u potpunosti zadržala večni trend jednostavnog i modernog izgleda koji se konstantno usavršava.

nike roshe run limited edition black airpodsNike Special Field Air Force 1 Hi Boot serija nastavlja priču u novom dubokom izdanju koje je sve samo ne obično. Vojna estetika pojačana je 3M detaljima na gornjištu i alpinističkim kanapom koji služi kao steznik iznad zgloba. Umesto pertli postavljen je rajsferšlus koji dodatno steže materijal od balističkog najlona koji štiti od nepovoljnih vremensih uslova tokom zime. Kolekcija izlazi pod nazovom „Urban Utility“, a elementi modela ostavljaju mogućnost kastomizacije sa dodatnim kanapima koji dolaze u pakovanju.

nike free 5.0 mens lime green sandals salenike dunk pink green shoes black pants je još jedno Militray Inspired izdanje izrađeno od balističkog najlona i kože. Na peti modela nalazi se Urban Utility FTWR production kod, koji asocira na estetiku obeležavanja borbenih vozila i naoružanja kao i "Godes of Victory" oznaka divizije kojoj pripada. Na zadnjem delu patike nalazi se dvoredni rajsfešlus koji omogućava lakše obuvanje, a ujedno je i veoma atraktivan detalj. Iznad zgloba nalazi se steznik koji pruža dodatnu podršku i stabinlost pri svakom koraku.
nike lunarglide mens sale clearance outlet store
Modele iz nove kolekcije u više različitih izdanja i kombinacija boja možete pronaći u Tike instore i online šopu.

 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara