nike shox remix 3 mens sneakers black | Nike Air Jordan V Retro PRM „Bordeaux“

U doba godine kada se održavaju sajmovi vina širom sveta, Nike predstavlja novo Premium izdanje Air Jordan V modela iz „Flight“ serije, inspirisano bojom crvenog vina.
Svetska premijera zakazana je za 14. decembar, a Tike šop stavlja Beograd na mapu svetskih gradova u kojima će ovaj ekskluzivni model biti dostupan.

nike dunk low red and white hair women names listOvo izdanje izrađeno je od najkvalitetnije Premium kože, kojom je obložen i đon patike u Bordeaux boji. Unutrašnjost patike je takođe od kože prošivene poput kožnog nameštaja koji odiše dozom luksuza i hedonizma u Elemental Gold boji, a od istog materijala izrađen je i dvoslojni uložak patike koji pruža dodatni komfor.
nike air mogan custom cars for sale by ownerModel zadržava svoje osnovene karakteristike sa prvih izdanja iz davne 1990. godine, a to su jezik u obliku repa aviona, ajkulini zubi izbačeni na bočnom delu đona, ventilacioni prorezi sa strane i Flight steznik za pertle. Inspiracija za ove elemente proistekla je iz estetike ratnih borbenih aviona, a glavni krivac za finalni izgled je čuveni Nike-ov dizajner Tinker Hatfield. Standardni element koji doprinosi dodatnoj udobnosti je vazdušna komora u središnjem delu đona na peti patike.

nike mens roshe galaxy shoes sneakersModel dolazi u specijalno dizajniranoj kutiji sa „Shark Teeth“ ilustracijom u kojoj se nalazi i vreća za patike sa istim printom. Model će biti dostupan u veličinama od 40.5 do 48.5, po ceni od 51.890 dinara. Beograd, Kralja Petra 24.

Ostavi komentar

air max 90 mens white flag