nike fc247 elastico superfly black and pink shoes | Nike Nocturne Collection

Nova Nike „Nocturne Collection“ inspirisana je snagom žena koje se izdvajaju svojim radom i jedinstvenim stilom odevanja. Kolekciju čine modeli Nike Special Field AF1, Air Force 1 Low, Cortez i Air Max 95.

nike tiffany blue dunks for sale on ebay by ownerU prvi plan kao vodeći model kolekcije izdvaja se nike fc247 elastico superfly black and pink shoes.

Patika je dizajnirana tako da se može nositi cele sezone, elegantno iskombinovan sa bilo kojim modnim stilom. Model izražava snagu i inspiraciju jedne od najmoćnijih žena današnjice Ruby Rose, poznatog australijskog modela, DJ-a, glumice i TV voditeljke. „Noseći ove patike osetićete potencijal i unutrašnju snagu koja vas podstiče da ostvarite svoje ciljeve“, izjavila je Rubi.

nike air rookie galaxy red card price listO izuzetnom kvalitetu ovog modela svedoči gornji deo patike koji je izrađen od patentirane kože, specijalnih sintetičkih materijala (balističkog najlona) i tekstila. Ova kombinacija patiku čini nosivom u svim vremenskim uslovima, tokom hladnog perioda zadržava toplotu stopala, a u isto vreme omogućava stopalu da diše. Đon na ovom modelu karakterističan je za AF1 serije, izrađen od mekane elastične gume unutar koje se nalaze vazdušne komore koje pružaju potrebnu udobnost. Zanimljivi detalji koji asociraju na vojnu estetiku su dva steznika iznad zgloba, jedan na kome je na napisana oznaka divizije „Godes of Victory“ i drugi izrađen od vojnog padobranskog Paracorde kanapa.
 


Nova kolekcija u „Port Vine“ boji ekskluzivno je dostuna u Tike šopu u Beogradu, Kralaj Petra 24 i online shop-u.

 

nike air shox waffle skin price list california | Ostavi komentar

Trenutno nema komentara