adidas emoji cleats fire black women on youtube | adidas Originals by Wings + Horns

adidas Originals i Wings + Horns još jednom udružuju iskustva u novoj kolekciji za jesen zimu i nastavljaju saradnju koja spaja bezvremenski stil adidas sporstke opreme sa preciznom savremenom estetikom kanadskog brenda.

nike roshe tiger blue dragon black hair color
Wings + Horns kompanija osnovana je 2004. godine na severozapadu Kanade, bazira se na tradicionalnim osnovama i laserskoj preciznosti izrade premium odeće za muškarce.U saradnji sa adidas-om nepokolebljivi dizajn ovog brenda donosi nove materijale u specifičnom prirodnom spektru boja kroz moderne pristupe i proizvodne tehnike i sportsku estetiku adidasa podiže na novi nivo. Uzimajući elemente istorije svetskog krojačkog zanata i estetiku odela kreirana je referentna kolekcija koja odiše savremenim modernim dizajnom.

nike air and swiss tees for kids sale
Nova kolekcija uključuje odeću i obuću, gornje i donje delove i 4 modela patika. Legendarne retro siluete, Superstar Pro Model i Campus u kombinaciji sa dve nove ikone adidas brenda NMD_R2 i NMD_C2 predstavljaju brisanje višedecenijske vremenske razlike u nastajanju ovih modela i čine ovu priču potpunom.

adidas edge lux grey bb8209 paint blue house
Materijali izrade su u kombinaciji pletenja krupnog konca sa novim sintetičkim materijalim i delovima premium kože. Svaki komad ove kolekcije obeležen zajedničkim brendiranim „MON“ logotipom koji prikazuje adidas Originals logotip unutar stilizovanog kružnog okvira. Cela kolekcija proizvedena je u Kanadi u limitiranoj količin i ekskluzivno je dostupna u Tike šopu.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara