pink womens nike pre montreal tickets discount | Bodega x Saucony GRID 8000

Bodega x Saucony Grid 8000 "Classifields" je nova kolaboracija dva brenda inspirisana dobrim starim načinom traženja posla u oglasima dnevnih novina. Model karakteriše oglasna grafika na jeziku, print oglasa na ulošku i paleta boja inspirisana sportskim nijansama 90-ih godina.

rare nike blazer shoes for sale on ebay by owner
Bodega Shop osnovan je u Bostonu 2006.godine i spada u jedan od najpoznatijih sneaker koncept šopova na svetu. Ova kolaboracija desila se na modelu koji je proizveden 1991.godine GRID 8000. Cela G.R.I.D. kolekcija modela je skraćenica za nike free 5 women glacier ice shoes for sale tehnologiju đona, koja podrazumeva dobru amortizaciju, stabilnost i izdžljivost.

nike id running band for kids free youtube
Gornjište modela izrađeno je od Suede i sintetičkih materijala sa ventialcionim otvorima na celom gornjištu. Uložak patike sadrži custom Bodega oglase uklopljene u izgled pravih oglasnih stranica novina, a sa donje strane dodatni Shock Absorber na peti karakterističan za Saucony modele. Dodatak su i crne premium pertle dok je standardna postavka na modelu sa belim pertlama.

Nike Dunks Hi Tops
Model je dostupan u limitiranoj količini ekskluzivno u Tike šopu.

pink womens nike pre montreal tickets discount | Ostavi komentar

Trenutno nema komentara