air nike mid nouveau retro shoes black friday | Woorlich x New Balance MADE US 977

New Balnce kompanija sa pedstavništvom u Bostonu i Woolrich kompanija osnovana u Pensilvaniji predstavljaju prvu kolaboraciju kao „MADE in USA CAPSULE“ first edition air jordans white and purple Woolrich vunenom ćebetu.

nike cortez high top mens pants boots girls
Woolrich kompanija osnovana je 1830. godine u Pensilvaniji i jedan je od najstarijih Outdoor Clothing brendova u Americi. Brend je poznat po vrhunskoj izradi i odabiru najkvalitetnijih materijala i smatra se istoriski bitnim i autentičnim kao deo američkog nasleđa. Kolaboracija ova dva brenda izvedena je na modelu 997 koji se smatra američkim klasikom i jedan je od NB modela koji se proizvode po Made in US standardu.

Nike Shox NZ Turquoise
The Woolrich x New Balance MADE US 997 izrađen je od Woolrich Hi-Performance custom made pletene vune i premium kože, a postavljen je na standardnom 997 đonu koji karakteriše ENCAP tehnologija koja pruža potrebnu udobnost i stabilnost. 
Model će biti dostupan instore i online u limitiranoj količini od subote 28.10.2017. godine u veličinama od 41.5 do 46.5, po ceni od 28.990 dinara.

air tech challenge 3 volt | Ostavi komentar

Trenutno nema komentara