nike air max 1 wmns vt qs | Nike nike kd paris tribute shoes for women youtube Retro „Anniversary“

Model sa kojim je počela AIR MAX nike air max defy price list 2017 nike kd paris tribute shoes for women youtube dizajnirao čuveni Nike-ov dizajner Tinker Hetfield, a model se smatra za ikonu koja je zauvek promenila pravac sportske obuće.

new nike dunks 2013 2016 youtube 2017 full length Radeći za Nike kao arhitekta na jednom od putovanja u Parizu u obilasku njemu zanimljivih objekata među kojima je bio i centar nacionalne kulture Pompidou, zgrada koja je dobila ime po Žoržu Pampidou bivšem predsedniku Francuske, a u kojoj se nalaze republička biblioteka i muzej moderne umetnosti, na njega je ostavila poseban utisak. Zgrada je proektovana sa stilu Hi-Teck arhitekture sa vidljivim delovima konstrukcije, elektro instalacije, vodovodnih cevi, ventalacionih tunela i staklenim zidovima pa je došao na ideju da do tada već poznati AIR sistem patentiran 1978. stadium grey black and white nike dunk exhibition Marion Frank Rudy prikaže na patici kako izgleda iznutra, odnosno da „otvori prozor“ na peti patike kako bi pokazao kako on zaista funkcioniše.

nike kd paris tribute shoes for women youtube
Posle niza skica koje su usledile došlo se do finalnog proizvoda koji je zauvek promenio celu industriju, stvoren je “Nike nike kd paris tribute shoes for women youtube”. Ono što treba naglasiti je da je osnovna namena prvih AM modela bila za trčanje ali već prvim izdanjima je prevazišla svoju namenu i postala deo stila oblačenja ljudi širom sveta. Air sistem dizajniran je da ublaži udarac prilikom doskoka i da prilikom bavljenja sportskim aktivnostima svaku podlogu učini mekšom smanjujući tako opterećenje zglobova.

nike dunk comfort sporting good
Novo „Anniversary“ izdanje dolazi u specijalno dizajniranoj kutiji koja asocira na izgled kutije prvog modela, u kojoj se nalaze dodatne pertle i Nike Air Max privezak. Ovaj model će biti dostupan u limitiranoj količini ekskluzivno u Tike šopu u Beogradu, u ulici Kralja Petra 24 kao i na online šopu www.tike.rs od subote 23.09. od 9h ujutru.
 

air force 1 low werewolf | Ostavi komentar

nike air max ultra essential moteriski black hair