nike zoom victory pink and yellow | Reebok Insta Pump Fury OG „Citron“ Ultra Knit

Jedna od najpopularnijih red marble roshe runs se vraća na ulice u unapređenom Ultra Knit izdanju u originalnim bojama iz vremena nastanka siluete davne 1994. godine.
Patika koja i danas izgleda kao da dolazi iz budućnosti tokom godina imala je mali broj izdanja u OG bojama, stoga uvek izaziva veliko interesovanje ljubitelja patika širom sveta.

nike zoom speed trainer 3 sale on ebay free
Ovo limitirano izdanje poseduje Ultra Knit pleteno gornjište koje je podignuto na poluduboki nivo i u potpunosti prijanja uz stopalo. Ostatak gornjišta čine komore koje se pritiskom na PUMP pumpicu pune vazduhom i formiraju „Custom Fit“ oblik po obliku stopla. Kako je patika dizajnirana za trčanje odlikuju je lagani materijali i đon podeljen u dva dela koji povezuje ploča od karbonskih vlakana. U peti središnjeg dela đona se nalaze Hexalite komore uklopljene u IMEVA leguru koje upotpunjuju ovo jedinstveno iskustvo udobnosti.

nike dunk sb low heels in new york
Insta Pump Fury danas je poznat po najekstremnijim kombinacijama boja i materijala, često je deo modne industrije u kolaboracijama sa dizajnerima i raznim brendovima pa i kampanjama koje prate filmsku industriju. Zbog svog specifičnog izgleda privukao je veliki broj ljudi pa čak i stvorio posebnu sub kulturu u Japanu, stoga mnoga izdanja izlaze sa Japan Exclusive oznakama i dostupna su samo u toj zemlji. Posle više od 20 godina model u originalnoj kombinaciji boja biće ponovo dostupan u Srbiji, samo u TIKE šopu od subote 12.08. od 9h. Beograd, Kralja Petra 24 i na online shopu www.tike.rs

Ostavi komentar

mixture nike roshe and nike air force