maroon and gold nike dunks black and pink shoes | Nike Air Jordan DMP pack


The Air Jordan DMP (Defining Moments Pack) je specijalno izdanje koje uključuje dva para patika odnosno Signature modele XIII i XIV Air Jordan linije. Paket je inspirisan titulama koje je Michael Jordan osvojio sa timom Chicago Bulls u NBA šampionatu u sezoni 1998. godine. Oba modela izrađena su od premium kože sa detaljima u Metallic zlatnoj boji.

lemon yellow sneakers nike shoes black women
Modeli dolaze u crnoj specijalno dizajniranoj kutiji sa zlatnim ispisom i prikazanim planom akcije koju je nacrtao Phil Jackson trener Chicago Bulls-a, a upravo ta akcija je jedan od DMP-momenata karijere MJ-a nazvan „The Last Shot“ odnosno poslednji pogodak u čuvenom AJ XIV modelu.

best high drop running shoes
Jordan XIII dolazi u beloj boji sa zlatnim detaljima i novim hologramom na kom je umesto zakucavanja u čuvenoj Jumpman pozi prikazan MJ kako šutira i postiže poslednji pogodak u karijeri „The Last Shot“, dok je Jordan XIV u crnoj boji sa zlatnim detaljima i ispisom 98 na peti umesto standardnog 23.

maroon and gold nike dunks black and pink shoes
The Defining Moments Pack ili DMP je serija kojom se obeležavaju svi najbitniji momenti karijere „Greatest Of All Time“ igrača NBA-a Michael Jordana i spada u važne kolekcionarske primerke.

Model će ekskluzivno biti dostupan u Tike šopu u Beogaradu, Karalja Petra 24 u subotu 17.06. od 9h ujutru.

nike roshe cheap paypal customer service number | Ostavi komentar

Trenutno nema komentara