nike dunk viotech 2013 2017 ford escape problems | Nike Sock Racer Ultra Flyknit

Originalno lansiran 86’ godine, Nike Air Sock Racer model patika za maraton, bez pertli,  predstavljao je pravu revoluciju tog vremena. Ovaj model omogućio je novim inovacijama koje su dolazile iz Nike brenda da unaprede kako trčanje, tako i ostale sportove.

gold and white nike air jordan xi concord 2018
Dizajner Bruce Kilgore nike hyperdunk orange basketball shoe rack size Air Sock Racer model dobio smele nijanse i raznobojan dizajn, prepoznatljivu kombinaciju crne i žute boje, i koji je u paru sa smelom reklamom postao deo urbane kulture i stila života.

nike sb boca jr soccer player team list printable

Danas, više od tri decenije kasnije, nike running vest sale women shoes size conversion model donosi nove inovacije i izgled baziran na kultnom modelu. Gornji deo patika napravljen je od veoma laganih materijala koji nozi dozvoljavaju da slobodno diše i pružaju osećaj udobnosti neophodne za svakodnevne izazove, dok su boje veoma izražajne, baš kao i originalnom modelu.
Flyknit gornjište postavljeno je na novom tipu Ultra laganog i fleksibilnog đona koji poseduje i vazdušnu komoru u delu pete. Iako dizajnirane za trčanje, atraktivnost modela čini ga veoma nosivim i sjajnim izborom za letnji period, a izdržljivost smo testirali sa Parkur akrobacijama u novobeogradskim blokovima.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara